Vyhľadávam...
01 Marec

WRCup 2015 čo to vlastne znamená ?

WRCup 2015 čo to vlastne znamená ?

Čo je vlastne znamená WRCUP ? V minulosti známy seriál závodov Wolf Riders dostal novú podobu Wolf Riders Cup od marca 2015 pod záštitou Quadmoto s.r.o ako hlavný sponzor seriálu závodov pre sezónu 2015.

 

O čo vlastne ide ? Predovšetkým ide o amatérske závody ako pracovných tak aj športových štvorkoliek a buggy. V podstate sa jedná o medzinárodné preteky nakoľko veľkú účasť pretekárov tvoria jazdci z Čiech a Maďarska. Pre sezónu 2015 sa preteky uskutočnia na dvoch dráhach a to Starý Tekov - Bažantnica alebo VVP Sereď. Samotný závod sa delí na viac kategórii ako sú MX závod, .šprint, trial výnimkou je zatiaľ závod 7.3 vo VVP Sered, kde po prvý krát usporiadavame tzv. vytrvalostný maratón v jazdení na 3 hodiny jednotlivec alebo team. O čo nám ide ? Ide nám hlavne o udržanie a rozvíjanie komunity štvorkolkárov, o neopakovateľné adrenalínové zážitky prežité na štvorkolke, spoznanie sa s novými členmi a jazdcami no predovšetkým a krásne chvíle strávené s priateľmi štyroch kolies. Nesnažíme sa robiť dráhy ťažké a náročné, ale dostupné a prejazdné pre všetkých jazdcov na akomkoľvek stroji. Závod je určený pre každého deti, ženy, veteráni a možno aj profi jazdci. Každá skupina ma vytvorenú svoju vlastnú kategóriu. Taktiež vždy dbáme aj o bezpečnosť nan trati a vždy je zabezpečená RZP.

Aké sú plány na rok 2015 ? Sezónu sme odštartovali závodmi v Starom Tekove viď. foto v Galérií. Na celú sezónu sú vypísanú 4 závody, ktoré sme rozdelili na jarnú a jesennú časť. Prelomovým závodom by mali byť vytrvalostné závody vo VVP Sereď 7.3, ktoré určia akým smerom sa bude WRCUP uberať. Radi si vypočujeme názory Vás a upravíme podmienky tak, aby boli závody zaujímavé pre každého.

Samotných závodov WRCUP sa netreba báť a netreba mať strach ako som spomínal jedná sa o amatérske závody a radi uvítame všetkých priaznivcov.

Ďakujeme Quadmoto