Vyhľadávam...
02 Marec

QUADMOTO spolupráca a jazdenie s MOTOCLUB BALAŽ

QUADMOTO spolupráca a jazdenie s MOTOCLUB BALAŽ

Motoclub Baláž ako občianske združenie veľmi dobré známe v slovenskom motošporte hlavne na základe jazdeckých úspechov pretekárov Petra Balaža a Miloša Baláža, ale ajvďaka organizácií mnohých motocyklových závodov pozná asi každý milovník dvoch kolies. Quadmoto s.r.o už nejaký čas spolupracuje práve s touto úspešnou organizáciou v oblasti motošportu, ale taktiež aj na úrovni aktívneho pretekania.

 Snažíme s a spolupracovať a rozvíjať komunitu aktívneho jazdenia a pretekania aj v oblasti cestných motocyklov a práve motoclub Baláž nám umožnil sa aktívne zaangažovať a začleniť sa do tejto sféry. Samotnú podporu vidíme hlavne v dodávaní originálnych náhradných dielov pre pretekárov na bežný servis motocyklov, no taktiež aj samotné diely a príslušenstvo pre racingové úpravy motocyklov. Hoci sme je naše portfólio zamerané hlavne na štvorkolky, závodné motocykle a pretekanie nás fascinuje a motivuje.

Valné zhromaždenie

Dňa 30.01.2015, sa konalo valné zhromaždenie MOTOCLUBUBALÁŽ, v Hlohovci, v priestoroch reštaurácie Jašter. Bohužiaľ počasie nám neprialo, vonku sa čerti ženili a na cestách bola snehová kalamita, čo spôsobilo, že nie všetkým sa podarilo dostaviť. Začali sme s oneskorením, ale ten kto prišiel určite neobanoval, vládla skvelá atmosféra. Po predstavení hlavne nových členov, prišlo na rad vyhodnotenie uplynulej sezóny ako aj vízie na rok 2015. Miloš Baláž spolu s čestným členom Petrom Šurinom, promotérom pretekov Alpe Adria, IMRC a Fun Cup spoločne predstavili nadchádzajúci ročník. Krátky prejav mal aj ďalší čestný člen Peter Baláž, ktorý skonštatoval aké náročné je dnes presadiť sa v motocyklovom športe. Miloš Baláž poďakoval všetkým jazdcom, členom, aj čestným členom a zároveň odmenil jazdcov vázami, členov pamätnými plaketami a ako bónus každý dostal šálku s logom motoklubu. Nakoľko počasie obmedzilo aj leteckú dopravu, s oneskorením, ale predsa prišiel aj ďalší čestný člen Luigi Favaratto, prezident Alpe Adria, ktorý si napriek nabitému programu našiel na nás čas.

Povzbudiť prišiel aj Jaroslav Černý a členovia Vápenka Racing Teamu, pri ktorých nie je núdza o dobrú zábavu, ktorá nasledovala...

Výborný katering reštaurácie Jašter, doplnili dve chutné torty s logom MOTOCLUBBALÁŽ

Na záver sa chcem poďakovať všetkým, ktorí sa dostavili aj napriek nepriaznivému počasiu, ako aj tým ktorí boli donútení sa vrátiť na pol ceste a prišli tak o neopakovateľnú atmosféru.

Ďakujeme Motoclubu Baláž za možnosť sa aktívne zapájať a začleňovať do tohto krásneho motošportu, ktorý na Slovensko nadobúda úplne nové rozmery .{phocagallery view=category|categoryid=5|limitstart=0|limitcount=0}