Vyhľadávam...
03 Február

Polaris Ranger XP Kinetic získal ocenenie Future Farming na LAMMA Innovation Awards 2024

Polaris Ranger XP Kinetic získal ocenenie Future Farming na LAMMA Innovation Awards 2024
Polaris získal ocenenie Future Farming na súťaži LAMMA Innovation Awards 2024 za svoj úplne nový, plne elektrický RANGER XP Kinetic UTV. Kľúčovými faktormi, ktoré k tomuto úspechu prispeli, sú dojazd modelu Ranger XP Kinetic Ultimate 130 km, elektrický motor a pôsobivá kapacita nákladného priestoru.

Richard Coleby, národný manažér predaja v Polaris UK a Írsko, povedal: „Získanie tohto ocenenia je niečo, na čo sme skutočne hrdí. Ranger XP Kinetic je vozidlo, ktoré bolo veľmi očakávané novými aj existujúcimi zákazníkmi a teraz má ocenenie LAMMA Innovation Award, čo svedčí o pokrokovom a inovatívnom prístupe spoločnosti Polaris k vývoju produktov.“

Ocenenia LAMMA Innovation Awards, ktoré boli znovu spustené v roku 2018, sú uznávané medzi výrobcami, distribútormi aj spotrebiteľmi a predstavujú inovácie a vývoj špecificky v poľnohospodárskom sektore.

"Vždy sa tešíme na účasť na LAMMA," pokračoval Richard, "je to trvalo výnimočná udalosť, a tento rok sme predstavili Ranger XP Kinetic rekordnému poľnohospodárskemu publiku, čím je o to výnimočnejší."

Prvýkrát vo Veľkej Británii debutoval na veľtrhu LAMMA 2024 RANGER XP Kinetic, ktorý poskytuje bezkonkurenčný výkon a krútiaci moment, čím posúva priemysel vpred vďaka svojmu plne elektrickému pohonu. Ten bol navrhnutý pre použitie v teréne prostredníctvom 10-ročného partnerstva Polaris so spoločnosťou Zero Motorcycles. Ranger XP Kinetic s ťažnou kapacitou 1 134 kg a najlepšou nosnosťou 680 kg v odvetví poskytuje nekompromisné schopnosti. Vďaka plne elektrickému pohonu poskytuje RANGER XP Kinetic plynulé a presné ovládanie pri prevádzke pri nízkych rýchlostiach, čo je obzvlášť užitočné v situáciách, ako je ťahanie alebo cúvanie k prívesu.

Polaris RANGER XP Kinetic je k dispozícii vo výbave Premium a Ultimate. Výbava Premium ponúka 14,9 kWh lítium-iónovú batériu s odhadovaným dojazdom až 72 km, zatiaľ čo výbava Ultimate poskytuje kapacitu batérie 29,8 kWh a odhadovaný dojazd 130 km. RANGER XP Kinetic Premium aj RANGER XP Kinetic Ultimate sú už teraz dostupné v predaji.

Modely Ranger XP Kinetic nájdete aj v našej ponuke strojov:

POLARIS RANGER XP KINETIC PREMIUM (EV) (2024) 👈 pre viac info klikni sem

POLARIS RANGER XP KINETIC ULTIMATE (EV) (2024) 👈 pre viac info klikni sem