Vyhľadávam...
04 Február

CF MOTO návšteva v Číne

CF MOTO návšteva v Číne

Značka CF MOTO originálnom znení ZHEJIANG CFMOTO POWER CO., LTD sa za posledné roky prepracovalo k TOP výrobcom štvorkolkiek a side by side SSV/UTV na svete.

Ročná produkcia tejto fabriky sa šplhá k cca 40 tis. vyrobeným kusom strojov a každoročne tieto čísla rastú. Na slovenskom trhu sa stroje CF Moto stali jedny z najpredávanejších v oblasti štvorkoliek a SSV.

Quadmoto ako jeden z TOP dealerov na SR malo možnosť navštíviť výrobnú fabriku v Číne v priemyselnej oblasti Zhejiang. Osobne sme sa teda presvedčili, že táto fabrika je na svetovej úrovni a kvalita strojov zodpovedá z výroby svetovým štandardom. ÁNO po návšteve sme sa naozaj presvedčili, že táto fabrika "šlape na 110%". Stretli sme sa s veľmi milým privítaním a s veľmi nadštandardnou pohostinnosťou, ktorú sme si naozaj užili.

Výrobný závod je fakt obrovský pracuje tu niekoľko stoviek možno aj tisíce zamestnancov, ktorí sú rozdelení podľa rôznych úrovní výroby od samotného vývojárskeho centra, cez motorizačnú časť, konštrukčnú, testovaciu až po samotnú expedíciu. Na najvyššej úrovni sme sa stretli s profesionálnymi manažérmi, ktorí sa o nás starali a zároveň nám predstavili novinku budúcnosti.

Fabrika produkuje najviac strojov pre ruský a americký trh, kde sú práve tieto stroje veľmi žiadane a dopytované. Produkty CF Moto využíva taktiež politická špička Čínskej Ľudovej Republiky a taktiež samotné vojsko či štátna správa. Okrem samotného predstavenia firmy sme boli zároveň pozvaní aj na test noviniek z oblasti štvorkoliek no hlavne nových motocyklov, ktoré táto fabrika vyvíja spoločne s rakúskou fabrikou KTM, pre ktorú sú oficiálny zástupcovia pre samotnú Čínu pod značkou KTMLR.

Samotná návšteva nám dala mnohé poznatky a skúsenosti a utužila nás v tom, že táto fabrika tu je teraz a bude tu ešte veľmi dlho a bude produkovať stroje na svetovej úrovni.

{phocagallery view=category|categoryid=12|limitstart=0|limitcount=0}