Vyhľadávam...
04 Február

BRP Meeting Montenegro 2015

BRP Meeting Montenegro 2015

V roku 2015 sme sa aktívne záčastnili školenia a testovania strojov BRP v krásnom prímorskom prostredí Čiernej Hory v meste Budva.

Samotné testovanie bolo zamerané hlavne na novú produktovú líniu 2016, kde sú zaznamenané výrazné zmeny čo sa týka stroj CAN-AM a taktiež vodných skútrov SEA DOO.

Čo sa týka samotných strojov v sekcií štvorkolky a side by side boli predstavené všetky inovácie a vylepšenia. Takmer všetky kubatúry dostali vďaka kalibrácií motora vyšší zdvihový objem a samozrejme vyšší výkon a krútiaci moment. Napr. obľúbený a všetkým dobre známy Can-am Outlander 800 dostal čo to navyše a je z neho Outlander 850 a napríklad u modeloch v kubatúre 1000ccm narástol výkon až na 89PS čo je doposiaľ neprekonateľná hranica u sériovo vyrábanej štvorkolky.

Cenovo obľúbené modely Outlander L500 a Renegade 500 boli prekalibrované na novú hodnotu 570ccm a výkon 48HP. Tieto stroje bezproblémov strhnú akúkoľvek konkurenciu s vyšším obsahom. Taktiež nám bola predstavená horúca novinka v sekcií UTV - DEFENDER pracovno-úžitkový stroj určený pre najťažšie podmienky. Taktiež sme testovali nový Maverick XDS 1000 Turbo s výkonom 132HP !

V rámci vodných skútrov SEA-DOO bola predstavená nová farebná kolekcia obľúbených SPARKOV s menšími technickými inováciami.

Prinášame zopár fotiek so samotného testovania.

{phocagallery view=category|categoryid=9|limitstart=0|limitcount=0}